Ιστιαια Φωτια / Nea Fwtia Sthn Istiaia Ths Eyboias Koinwnika Nea Kai Eidhseis - Άμεσα κινητοποιήθηκαν 15 πυροσβέστες με 7 οχήματα, 1 ε/π και 2 pzl.

Ιστιαια Φωτια / Nea Fwtia Sthn Istiaia Ths Eyboias Koinwnika Nea Kai Eidhseis - Άμεσα κινητοποιήθηκαν 15 πυροσβέστες με 7 οχήματα, 1 ε/π και 2 pzl.. Προσ την ιστιαια η φωτια. Η φωτιά καίει στην περιοχή. Ο μητροπολίτης χειροθέτησε αναγνώστη το νεαρό σπύρο καραβά (φωτό) 26 ιουλίου 2021, 08:57 πρόκειται για τον γιο του ιερέα αθανασίου καραβά. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στη λίμνη ευβοίας… η φωτιά καίει δίπλα σε σπίτια, μπαίνοντας στον οικισμό, με τους ανέμους να πνέουν ισχυροί. Σε απογνωση οι πολιτεσ :

Μία οικογένεια, 58 ετών ο σύζυγος, 39 η σύζυγος και 10 ετών το παιδί τους, επέστρεψαν με το αυτοκίνητό τους στο σπίτι τους στην τριάδα στις 11.30 το βράδυ. Το καταστροφικό πέρασμα της φωτιάς στη βαρυμπόμπη συνεχίζεται. Χωρισ ελεγχο η πυρκαγια στην ευβοια: Φωτιά πήρε κατοικία στο νέο πύργο της εύβοιας, απο άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ενώ ο ιδιοκτήτης υπέστη εγκαύματα και μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας της ιστιαίας. Σε απογνωση οι πολιτεσ :

1aqnqdvo R3y2m
1aqnqdvo R3y2m from mk0ygeiapress0fa4t59.kinstacdn.com
Ο μητροπολίτης χειροθέτησε αναγνώστη το νεαρό σπύρο καραβά (φωτό) 26 ιουλίου 2021, 08:57 πρόκειται για τον γιο του ιερέα αθανασίου καραβά. Μία οικογένεια, 58 ετών ο σύζυγος, 39 η σύζυγος και 10 ετών το παιδί τους, επέστρεψαν με το αυτοκίνητό τους στο σπίτι τους στην τριάδα στις 11.30 το βράδυ. Απαντήσεις σε 12 γρίφους 20:00 γεωργιάδης: Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η εύβοια. Κραυγη απογνωσησ απο τουσ κατοικουσ στην ιστιαια: Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στη λίμνη ευβοίας… η φωτιά καίει δίπλα σε σπίτια, μπαίνοντας στον οικισμό, με τους ανέμους να πνέουν ισχυροί. Χωρισ ελεγχο η πυρκαγια στην ευβοια: Είναι μια μεγάλη εορτή της χριστιανοσύνης.

Κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους.

Ήδη έχει δοθεί εντολή εκκένωσης από την περιφέρεια και τον δήμο για τις. «θα καουμε σαν τα ποντικια, στειλτε εναερια μεσα. Προσ την ιστιαια η φωτια. Η αγία μαρίνα, ήταν από την. Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή καστανιώτισα, στην ιστιαία ευβοίας. Ο μητροπολίτης χειροθέτησε αναγνώστη το νεαρό σπύρο καραβά (φωτό) 26 ιουλίου 2021, 08:57 πρόκειται για τον γιο του ιερέα αθανασίου καραβά. Χωρισ ελεγχο η πυρκαγια στην ευβοια: Απαντήσεις σε 12 γρίφους 20:00 γεωργιάδης: Κι άλλη φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τρίτης στην εύβοια, στην περιοχή της ιστιαίας. Ολοσχερώς κάηκε ένα σπίτι στην ιστιαία ενώ ο 62χρονος ιδιοκτήτη τους μεταφέρθηκε με εγκαύματα στο κέντρο. Η φωτιά καίει στην περιοχή. Δύσκολες είναι οι στιγμές στην εύβοια καθώς το πύρινο κατευθύνεται προς την ιστιαία. Αυτή την ώρα οι φλόγες στρέφονται προς το τατόι και το ολυμπιακό χωριό και πριν από λίγο δόθηκε εντολή εκκένωσης για τους θρακομακεδόνες

Αυτή την ώρα οι φλόγες στρέφονται προς το τατόι και το ολυμπιακό χωριό και πριν από λίγο δόθηκε εντολή εκκένωσης για τους θρακομακεδόνες Έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων τουριστικών καταλυμάτων, καθώς. Η φωτιά καίει στην περιοχή. «βοηθήστε μας, καιγόμαστε», φώναξε η γυναίκα στο τηλέφωνο σε ζωντανή σύνδεση με το στούντιο του open tv. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στη λίμνη ευβοίας… η φωτιά καίει δίπλα σε σπίτια, μπαίνοντας στον οικισμό, με τους ανέμους να πνέουν ισχυροί.

Wfhk9shyqbw14m
Wfhk9shyqbw14m from www.capital.gr
Αυτή την ώρα οι φλόγες στρέφονται προς το τατόι και το ολυμπιακό χωριό και πριν από λίγο δόθηκε εντολή εκκένωσης για τους θρακομακεδόνες Ήδη έχει δοθεί εντολή εκκένωσης από την περιφέρεια και τον δήμο για τις. Μία οικογένεια, 58 ετών ο σύζυγος, 39 η σύζυγος και 10 ετών το παιδί τους, επέστρεψαν με το αυτοκίνητό τους στο σπίτι τους στην τριάδα στις 11.30 το βράδυ. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 15 πυροσβέστες με 7 οχήματα, 1 ε/π και 2 pzl. «θα καουμε σαν τα ποντικια, στειλτε εναερια μεσα. Χωρισ ελεγχο η πυρκαγια στην ευβοια: 5 μερεσ δεν εχει περασει κανενα αεροπλανο, κινδυνευουμε, η φωτια θα φτασει στην αιδηψο κι εκει υπαρχουν 100.000 ανθρωποι»! Η αγία μαρίνα, ήταν από την.

Διαβάστε όλα τα άρθρα από την κατηγορία φωτια βαρυμπομπη

Μία οικογένεια, 58 ετών ο σύζυγος, 39 η σύζυγος και 10 ετών το παιδί τους, επέστρεψαν με το αυτοκίνητό τους στο σπίτι τους στην τριάδα στις 11.30 το βράδυ. Κραυγη απογνωσησ απο τουσ κατοικουσ στην ιστιαια: Χωρισ ελεγχο η πυρκαγια στην ευβοια: Απαντήσεις σε 12 γρίφους 20:00 γεωργιάδης: Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η εύβοια. Ξέσπασε και νέα φωτιά, αυτή τη φορά στην καταστανιώτισσα ιστιαίας. Κι άλλη φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τρίτης στην εύβοια, στην περιοχή της ιστιαίας. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στη λίμνη ευβοίας… η φωτιά καίει δίπλα σε σπίτια, μπαίνοντας στον οικισμό, με τους ανέμους να πνέουν ισχυροί. Ο μητροπολίτης χειροθέτησε αναγνώστη το νεαρό σπύρο καραβά (φωτό) 26 ιουλίου 2021, 08:57 πρόκειται για τον γιο του ιερέα αθανασίου καραβά. Ανοικτό ενδεχόμενο λειτουργίας νυχτερινών κέντρων μόνο ως covid free 19:40 έκανε νέα κρούση στον ολυμπιακό για καμαρά η νάπολι 19:20 ανατίναξαν ατμ τράπεζας σε. Είναι μια μεγάλη εορτή της χριστιανοσύνης. Αυτή την ώρα οι φλόγες στρέφονται προς το τατόι και το ολυμπιακό χωριό και πριν από λίγο δόθηκε εντολή εκκένωσης για τους θρακομακεδόνες «βοηθήστε μας, καιγόμαστε», φώναξε η γυναίκα στο τηλέφωνο σε ζωντανή σύνδεση με το στούντιο του open tv.

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή καστανιώτισα, στην ιστιαία ευβοίας. Είναι μια μεγάλη εορτή της χριστιανοσύνης. Συναγερμός σήμανε απόψε στην πυροσβεστική υπηρεσία ιστιαίας έπειτα από τηλεφώνημα που ανάφερε φωτιά σε ταβέρνα. Η φωτιά καίει στην περιοχή. Δύσκολες είναι οι στιγμές στην εύβοια καθώς το πύρινο κατευθύνεται προς την ιστιαία.

Eyboia Se Tria Metwpa H Fwtia Sthn Istiaia Newsbeast
Eyboia Se Tria Metwpa H Fwtia Sthn Istiaia Newsbeast from www.newsbeast.gr
Σημειώνεται πως ο άτυχος ιδιοκτήτης μάταια προσπάθησε να αποτρέψει την επέκταση της φωτιάς που πήρε πολύ. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 15 πυροσβέστες με 7 οχήματα, 1 ε/π και 2 pzl. Ξέσπασε και νέα φωτιά, αυτή τη φορά στην καταστανιώτισσα ιστιαίας. Σε απογνωση οι πολιτεσ : Μία οικογένεια, 58 ετών ο σύζυγος, 39 η σύζυγος και 10 ετών το παιδί τους, επέστρεψαν με το αυτοκίνητό τους στο σπίτι τους στην τριάδα στις 11.30 το βράδυ. Ολοσχερώς κάηκε ένα σπίτι στην ιστιαία ενώ ο 62χρονος ιδιοκτήτη τους μεταφέρθηκε με εγκαύματα στο κέντρο. Απαντήσεις σε 12 γρίφους 20:00 γεωργιάδης: Είναι μια μεγάλη εορτή της χριστιανοσύνης.

Κι άλλη φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τρίτης στην εύβοια, στην περιοχή της ιστιαίας.

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στη λίμνη ευβοίας… η φωτιά καίει δίπλα σε σπίτια, μπαίνοντας στον οικισμό, με τους ανέμους να πνέουν ισχυροί. Έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων τουριστικών καταλυμάτων, καθώς. Σε απογνωση οι πολιτεσ : Συναγερμός σήμανε απόψε στην πυροσβεστική υπηρεσία ιστιαίας έπειτα από τηλεφώνημα που ανάφερε φωτιά σε ταβέρνα. Κι άλλη φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τρίτης στην εύβοια, στην περιοχή της ιστιαίας. Μία οικογένεια, 58 ετών ο σύζυγος, 39 η σύζυγος και 10 ετών το παιδί τους, επέστρεψαν με το αυτοκίνητό τους στο σπίτι τους στην τριάδα στις 11.30 το βράδυ. Κραυγη απογνωσησ απο τουσ κατοικουσ στην ιστιαια: Είναι μια μεγάλη εορτή της χριστιανοσύνης. Σε απογνωση οι πολιτεσ : Σημειώνεται πως ο άτυχος ιδιοκτήτης μάταια προσπάθησε να αποτρέψει την επέκταση της φωτιάς που πήρε πολύ. Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή καστανιώτισα, στην ιστιαία ευβοίας. Χωρισ ελεγχο η πυρκαγια στην ευβοια: «βοηθήστε μας, καιγόμαστε», φώναξε η γυναίκα στο τηλέφωνο σε ζωντανή σύνδεση με το στούντιο του open tv.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook